ShqipVision TV
IPTV SHQIP
SHKARKO:
Kanale Shqiptare ne Android
Guida Rresh ShqipVisionTV

Ndiqeni Te Gjitha Kanalet Shqiptare me dy Cilsi SD dhe HD pa Probleme.

Ju sjellim Shqiperin ne Shtepin Tuaj.

Shkarkoni versionin e ri ne Play Store

Ju lutemi kopjoni linkun dhe vendosni ne app qe te ndiqeni kanalet Shqiptare.

Na kontaktoni ne Facebook per cdo lloj problemi qe ne hasni ne Aplikacion tone.


Ne Kerkojme Mbeshtejen Tuaj duke Shperndare Aplikacionin Tek miq tuaj ne Rrjetet Sociale